RingUp är inget stort opersonligt företag, med ett huvudkontor på fina gatan. Vi är lokala världsmästare på att hitta rätt kommunikationslösningar för våra kunder. Vi är eldsjälar i allians. En stark kedja av sammansvurna entreprenörer, som vuxit oss allt starkare sedan 1989. Vi drar nytta av vår strävan efter ett marknadsanpassat kunderbjudande. Vi drar nytta av varandras kompetens. Allt för att kunna leverera rätt lösningar till våra kunder. Vårt interna mantra är: En nöjd kund kommer tillbaka. Ett avslut är inte slutet på en affär, utan början på en långsiktig affärsrelation. Enkelt sagt, men en stor utmaning i vardagen!
Vår kedja:
En av våra växelleverantörer:
Vi erbjuder en molnbaserad kommunikationslösning anpassad för bolag av alla storlekar genom ett nationellt nätverk av återförsäljare. Som Solunobc användare får du en IP-baserad växellösning med marknadens bästa mobilitetsstöd och en rad möjligheter att kommunicera, såväl internt som externt via tal och olika mediafunktioner. Naturligtvis ansvarar vi för kundernas helhetslösning, helt operatörsoberoende med stor flexibilitet och valfrihet på ett personligt sätt. Vi erbjuder också företag att snabbt och effektivt samla sitt kommunikationssätt i en och samma lösning, så kallad unified communications, i en molnbaserad miljö.
Mobiler Smarta med prestanda o  högkvalitetskameror. Eller IP klassade arbetshästar med tålighet mot fukt. Smarta klockor som spelar samman med din telefon. Kvalitet, prestanda & design är genomgående i Samsung produktsortiment. Vi säljer även Samsung TV & Bildskärmar. Kom in o njut av Samsung nya S8 som tar bildskärmen till nya gränser nästan gränslöst!
En av våra hårdvaruleverantörer: