Villkorat Körkort
Alkolås Interlock 7000  .Den nya generationen alkolås är här! Dräger Interlock 7000 är ett modernt alkolås som sätter användaren i fokus med sin säkerhet, snabbhet och användarvänlighet. Du som har ett alkolås installerat i bilen ska inte behöva vänta på att alkolåset ska kunna användas eller riskera att felaktiga utandningsprov registreras. Inga felaktiga utandningsprov Alkolåset kan särskilja alkohol i utandningsluft från alkohol som  finns i till exempel munskölj, spolarvätska eller handsprit. Som användare kan du känna dig trygg i att felaktiga prov på grund av yttre påverkan inte registreras. Säkert och användarvänligt Dräger Interlock 7000 har en tydlig färgdisplay som ger instruktioner på svenska. Dessutom har den flerfärgs-LED för tydligare vägledning av de vanligaste instruktionerna. Informationen i alkolåset är krypterad. Alkolåset kan utrustas med både kamera och GPRS- modul för utökade användningsområden som till exempel säker föraridentifiering.
Alkotestare
Alkotest 3000 Ett knapptryck och instrumentet är klart att ta emot utandningsprovet. Blås i munstycket och resultatet visas inom några sekunder i displayen. Med endast en knapp på instrumentet, information på svenska och ergonomisk utformning gör den till en alkomätare lätt att använda. Dräger är ett tyskt företag inom medicin- och säkerhetsteknik med lång erfarenhet av tillverkning av utrustning som håller extremt höga kvalitets- och säkerhetskrav, här ingår såklart Drägers alkolås och alkotestare.
Vi monterat ditt villkorade alkolås Tag kontakt med Treansportstyrelsen för ansökan. Mer information finner Du här: Transportstyrelsen Drägers information om villkorat Skapa ansökan här hos Dräger Vi sköter inmontering i ditt fordon samt sköter om dina kalibreringar.
Högsta kvalitet. Testat, godkänt och tryggt Med Dräger kan du känna dig trygg med att du får tillförlitlighet och mätsäkerhet i yttersta världsklass. Dräger har över 60 års erfarenhet av alkoholdetektering, och har en särställning när det gäller kvalitet och service. Polis och andra myndigheter världen över använder Drägers produktfamilj av alkohol- och drogtestningsutrustning.
Interlock XT Alkolåset är tillverkat för fordonsbruk och kan installeras på många olika typer av fordon t.ex personbilar, lastbilar, bussar men även andra typer av fordon så som motorcykel, byggkran etc. och har särskilt testats för att fungera i kalla klimat som Sveriges. Dräger Alkolås Interlock XT uppfyller alla de krav som fordonsindustrin och yrkestrafiken ställer. Med ett alkolås monterat i fordonet påverkas också förarens attityd till alkohol och låset kan därmed verka för ett sundare leverne. Dräger Alkolås Interlock XT är godkänt enligt den Europeiska standarden CENELEC och dess svenska motsvarighet SS-EN:s normer 50436-1 för personer dömda för rattfylleri samt SS-EN:  50436-2 för frivillig användning. Dessutom är den E-godkänd.